СПОРТСКИ СНАБДЕВАЧ ТРАЖИ КЛУБОВЕ

Тимски спортови су у нашем ДНК. Тражите униформисану спортску одећу за себе и свој тим? Искористите преко 120 година искуства у опремању клубова и тимова у широком спектру спортова. Било да сте аматерски клуб, професионални тим или компанија, само нам пишите – ми ћемо вас посаветовати!

Контактирајте нас сада

ОДЕЋА ВАШЕГ ТИМА

Било да се ради о појединачним дресовима, тренеркама, мајицама, опреми или навијачким артиклима - са ЕРИМА-ом, ви и ваш тим сте савршено опремљени за следећу сезону или предстојећи догађај. Захваљујући принципу mix and match, можете комбиновати и различите моделе и величине. Нудимо сваком клубу и сваком тиму непобедив тимски попуст!

Проверите наше каталоге

ВАШ ЕРИМА КЛУБ ШОП

 

ЕРИМА подржава вас и ваш клуб са индивидуалном клупском радњом. Као посебну услугу, креирамо продавнице спремне за вас.

 

ВАШ ИНДИВИДУАЛНИ КАТАЛОГ КЛУБА

Обезбедићемо вам сопствени клупски каталог или флајер са логотипом вашег клуба и вашу индивидуалну клупску колекцију. Као ПДФ за прегледавање на мрежи или одштампан за сваки тим.

 

МОЈ ЕРИМА КОНФИГУРАТОР

Креирајте своју тимску одећу која се састоји од дреса и шортса у дизајну по мери. Нема ограничења за вашу креативност и дизајн.

Дизајнирајте га сада

СЕРВИС КАО ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦЕ

Осећајте се као професионалац и обуците се као један! Као традиционална компанија, подржавамо и мање, регионалне клубове поред наших спонзорских партнера. Било да је у питању окружна лига, национална лига, тркачка група или компанијски догађај - ЕРИМА је ваш контакт: од савета, преко понуде, до поруџбине и услуге након тога. Код нас су сви професионалци.

ВАША ЕРИМА ПРЕДНОСТ

Дом Теамспорт-а: У нашем модерном ЕРИМА логистичком центру, више од 3,5 милиона производа је ускладиштено на више од 20.000 м2 земљишта за вас и ваш тим. Са до 50.000 артикала дневно, најсавременији систем складишта обезбеђује оно по чему смо познати: изванредну способност испоруке, доследност и брзину.

Контактирајте нас сада

БРЗА ДОСТАВА

Више од 3,5 милиона производа је увек на залихама у нашем централном складишту и спремно за тренутну отпрему. Чак и за поруџбине великих количина, сви наши артикли су доступни за тренутну испоруку.

ДУГО ДОСТУПНО

Било да се ради о промени играча или хабању спортске одеће, клубови и тимови се стално мењају. Због тога су наше тимске линије доступне четири године и могу се лако променити у било ком тренутку.

ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ од 1900. године

Када је у питању спорт, ствари понекад могу постати тешке. Због тога придајемо велику важност квалитету, издржљивости и дуговечности наше спортске опреме.

120 ГОДИНА ИСКУСТВА У ТИМСКИМ СПОРТОВИМА

100 % тимски спортови! Активни смо као произвођач спортске опреме од 1900. године и изградили смо мрежу широм Европе са преко 2.000 специјализованих продаваца и преко 1.500 клубова. Специјалиста смо за опремање тимова, екипа и комплетних клубова спортском одећом и аксесоарима. Било за фудбал, рукомет, одбојку, тенис, атлетику, трчање, гимнастику, стони тенис или било који други спорт или активност која се практикује као тим.

Погледајте нашу историју

ЕРИМА ЈЕ ВАШ ПАРТНЕР

Имате ли ви и ваш тим још питања? Да ли бисте прво желели необавезујућу консултацију? Да ли желите појединачну понуду или желите да наручите директно? Затим нам пишите преко нашег контакт форме - јавићемо вам се у најкраћем могућем року!

Контактирајте нас сада

 Кликните овде за политику приватности.