ПОСТАНИТЕ ПАРТНЕР ЕРИМА!

Да ли сте трговац спортом или модна продавница? Постаните Ерима партнер и унапредите свој посао. Било да вам је потребна професионална спортска одећа, наше најбоље продаване фудбалске лопте, дигиталне клупске продавнице или маркетиншки материјал да бисте привукли нове клијенте – ми ћемо бити уз вас. Наш међународни пословни тим радо разговара са вама о атрактивним могућностима сарадње. Хајде да заједно проширимо наше пословање.

Контактирајте нас сада

ЗАШТО ТРЕБА ДА ПОСТАНЕТЕ ЕРИМА ДИСТРИБУТЕР?

Као традиционална компанија, подржавамо и мање, регионалне клубове поред наших спонзорских партнера. Било да је у питању окружна лига, национална лига, тркачка група или компанијски догађај - ЕРИМА је ваш контакт: од савета, преко понуде, до поруџбине и услуге након тога. Код нас су сви професионалци.

ВАША ЕРИМА ПРЕДНОСТ

Дом Теамспорт-а: У нашем модерном ЕРИМА логистичком центру, више од 3,5 милиона производа је ускладиштено на више од 20.000 м2 земљишта за вас и ваш тим. Са до 50.000 артикала дневно, најсавременији систем складишта обезбеђује оно по чему смо познати: изванредну способност испоруке, доследност и брзину.

Контактирајте нас сада

БРЗА ДОСТАВА

Више од 3,5 милиона производа је увек на залихама у нашем централном складишту и спремно за тренутну отпрему. Чак и за поруџбине великих количина, сви наши артикли су доступни за тренутну испоруку.

ДУГО ДОСТУПНО

Било да се ради о промени играча или хабању спортске одеће, клубови и тимови се стално мењају. Због тога су наше тимске линије доступне четири године и могу се лако променити у било ком тренутку.

ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ од 1900. године

Када је у питању спорт, ствари понекад могу постати тешке. Због тога придајемо велику важност квалитету, издржљивости и дуговечности наше спортске опреме.

ЕРИМА ЈЕ ВАШ ПАРТНЕР

Имате ли ви и ваш тим још питања? Да ли бисте прво желели необавезујућу консултацију? Да ли желите појединачну понуду или желите да наручите директно? Затим нам пишите преко нашег контакт форме - јавићемо вам се у најкраћем могућем року!

Постати партнер!

 Кликните овде за политику приватности.